wifi gratuit

Les Eyrials, à Saillac, Corrèze

19500 Saillac Tél : 00 33 (0)5 55 25 40 76 -
0033 (0)6 03 73 55 67 et 0033 (0)6 75 39 32 74

Zelfs als we het niet volledig eens zijn met de gebruikte terminologie… : de wet verplicht ons om volgende mededelingen op onze website te publiceren:


Een voorschot van 30% van het totale verblijf zal gevraagd worden om de boeking te blokkeren.

Het voorschot kan worden betaald via bankoverschrijving.

Annuleringsvoorwaarden :

- Annulering meer dan 30 dagen voor aankomst: 100% terugbetaling van uw voorschot

- Bij annulering binnen de drie weken voor aankomst: geen terugbetaling van het voorschot

Het saldo van het verblijf zal worden verheffend op de dag van vertrek.

Kamers zijn beschikbaar vanaf 16.00 uur en moet worden verlaten, de dag van vertrek, ten laatste om 10:30 uur.

De klant moet het rustige karakter van de site respecteren en het gebruiken waarvoor het bestemd is. Hij verplicht er zich toe de kamers in perfecte staat na te laten aan het einde van het verblijf, en eventuele schade, waarvoor hij verantwoordelijk is, aan te melden en te vergoeden.

Huisdieren (zelfs kleine) worden niet aanvaard. In geval dit artikel niet gerespecteerd wordt door de klant, kan de Eyrials de dieren weigeren. Deze weigering kan geenszins worden beschouwd als een wijziging of beëindiging van het contract op initiatief van de eigenaar, zodat in geval van vertrek van de gast, geen terugbetaling mogelijk is.

De verblijfsbelasting dient rechtstreeks betaald te worden aan Les Eyrials, volgens de officiële schaal die uithangt in de kamers en de gîtes. Deze lokale belasting wordt teruggestort door de Eyrials aan de “Trésor Public”.

De toegang tot de woning, de “table d’hôtes” en het zwembad wordt exclusief gereserveerd voor de gasten van Les Eyrials.

Deze algemene voorwaarden kunnen te allen tijde zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. De acceptatie en het respect van deze voorwaarden worden als aanvaard beschouwd vanaf de betaling van het voorschot.

Volgens de Wet “Bescherming Persoonsgegevens” van 6 januari 1978, hebt U het recht op de toegang tot uw gegevens en de rechtzetting ervan.
 

  

les Eyrials sur une carte de France